top of page

Moikka!

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Tarinani

Moikka!

Kiva että löysit meidän sivuille, tässä vähän tarkemmin tietoja minusta. Olen Kontiolahdesta lähtöisin oleva, AMK opintojen myötä kainuulaistunut nuori yrittäjä. Oma innostukseni liikunnan ja hyvinvoinnin pariin juontaa juurensa nuoruuden lentopalloharrastuksesta. Myöhemmin oman harrastamiseni keskiössä on ollut kuntosaliharjoittelu ja luontoliikunta.

Ohjaajana ja valmentajana olen napakka mutta huomioiva. Haluan pysyä asiassa ja keskittyä olennaiseen, ilman ylimääräistä hifistelyä. Taustaa ohjaamiseen ja ihmisen kanssa kommunikointiin tuo kokemukseni erilaisista vastuu- ja luottamustehtävistä, joissa olen päässyt tekemisiin todella monien ihmisten kanssa. Liikunnanohjaajakoulutus puolestaan on luonut vahvan osaamispohjan liikunnan, hyvinvoinnin ja ihmiskehon toiminnan alalta. Olen myös erittäin kiinnostunut jatkuvasti kehittämään itseäni, ja siksi mielelläni kouluttaudun lisää sekä ohjatusti että itsenäisesti.

Oma tavoitteeni on ohjata asiakkaitani kohti parempaa hyvinvointia ja jaksamista pienin teoin. Pienet, arkiset teot muodostavat isomman kokonaisuuden ja meidän elämäntapamme. Pyrin myös herättämään ajatuksia oman arjen arvostamisesta – mistä löytyvät ne pienet arjen elämykset, jotka tekevät jokaisesta päivästä elämisen arvoisen?

Yhteystiedot

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

050-561 6915

bottom of page