top of page
Hyvinvointivalmentaja-Ronja-Mattila.jpg

Moikka!

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Tarinani

Kiva että löysit meidän sivuillemme, tässä vähän tarkempi esittely itsestäni. Olen 29-vuotias iloisen energinen yrittäjä Helsingistä. Liikunnan kipinä minussa syttyi alun perin koripalloa pelatessa ja siitä sitten jatkaen aikuisiällä taekwondoon. Ammattiani varten tieni on kulkenut opintojen parissa Joensuun kautta Kajaaniin ja sieltä takaisin kotiseudulleni Vantaalle ja Helsinkii, missä olen nyt yrittäjän uraa päässyt pistämään alulle.

Minulle liikunnassa on tärkeintä sen tuoma hyvä olo. Siksi haluankin myös ohjaajana painottaa liikunnan iloa kaikessa tekemisessä vaikka välillä naama saattaisikin kääntyä irvistykseen kovan treenin aikana. Meistä jokainen on yksilö ja siksi nautin haasteista, mitä jokainen asiakas minulle tarjoaa, kun koitamme löytää oikeaa suuntaa juuri hänen henkilökohtaisella hyvinvoinnin polullaan.

Valmennusurani aikana olen päässyt tekemään töitä niin lasten, nuorten kuin aikuisten ja ikäihmistenkin kanssa. Kaikilla ryhmillä on omat erityispiirteensä ja siksi olenkin onnellinen, että saan ammentaa valmennuksessani ideoita ja näkökulmia niin monen kirjavasta joukosta! Työssäni hyödynnän aina uusinta tutkittua tietoa ja kehitän itseäni jatkuvasti liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.

Tavoitteenani on auttaa asiakkaitani löytämään oman elämän kultainen keskitie, missä hyvinvointi näyttelee aktiivista roolia. Tätä varten tarvitsemme pieniä arjen onnistumisia, mitkä muuttuvat ajan saatossa suuriksi voitoiksi. Autan valitsemaan oikeat askeleet ja kuljen matkaa kanssasi, sillä yhdessä jaettu ilo on aina monin verroin hauskempaa!

Yhteystiedot

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

040-584 1714

bottom of page